Феновете на Челси са прави да критикуват представянето на отбора,

...
Феновете на Челси са прави да критикуват представянето на отбора,
Коментари Харесай

Потър: Най-опитните ми казаха, че отборът е направил ужасна подготовка

Феновете на Челси са прави да подлагат на критика представянето на тима, съобщи мениджърът на " сините " Греъм Потър преди гостуването против Тотнъм от Висшата лига в събота. Лондончани имат единствено една победа в последните си 10 дуела във всички шампионати, макар че похарчиха над 300 милиона паунда по време на зимния трансферен интервал. През предходната седмица отборът загуби с 0:1 на застрашения от изпадане от елита Саутхамптън. 

" Нормално е почитателите да бъдат разочаровани, тъй като загубихме на личен терен от Саутхамптън. Приемаме това. Повече от обикновено е да демонстрират, че не са удовлетворени. Няма какво повече да се каже. Решението на казуса се крие в успехите в идните ни мачове. Нормално е да има неодобрение, когато падаме с 0:1 против Саутхамптън, който е в дъното на класирането. Резултатите ни не са задоволително положителни ", разяснява Потър пред медиите. 
 Греъм Потър: Както постоянно, имам цялостната поддръжка на борда Греъм Потър: Както постоянно, имам цялостната поддръжка на борда
" Сините " са на десето място в класирането и са на 11 точки зад Тотнъм.   

" Говорих си с по-опитните в състава и те ми споделиха, че преди сезона са имали допустимо най-лошата подготовка. Турнето преди шампионата очевидно не е помогнало, само че не съм бил там и мъчно мога да кажа изрично. Сега имаме качество, само че би трябвало да включим уместно младите в състава, а това няма да бъде елементарно ", сподели още 47-годишният експерт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР