Феновете на Бритни Спиърс се чудят защо тя все още

...
Феновете на Бритни Спиърс се чудят защо тя все още
Коментари Харесай

Ето Защо Бритни Спиърс Не Може Да Се Омъжи За Гаджето Си

Феновете на Бритни Спиърс се чудят за какво тя към момента не се е омъжила за новия си обичан. Неотдавна певицата съобщи, че желае отново да е младоженка, а и си проличава, че е доста влюбена в последния си другар Сам Асгари. Двамата обаче надали ще чуят Менделсоновия марш, тъй като бащата на певицата е твърдо срещу съюза им.

Бритни и Сам повече от година са дружно и неведнъж са отваряли тематиката за семейство. То от дълго време щеше да е реалност, в случай че бащата на певицата одобрявал връзката  й с много по-младото й гадже. Тойобаче упорствал, че това е единствено краткотрайна авантюра  и скоро двамата няма да са дружно.

„Таткото се тормози, че отново ще я наранят, и не желае да я окуражава отново да повярва в брака. Настоявал е, че няма да й даде благословията си и нищо не може да го разколебае“, допълват близки до фамилията.

Затова пък Спиърс е уверена, че точно Асгари е този, с който желае да прекара живота си. Сам пък бил подготвен да я чака колкото е належащо, до момента в който получи благословията на татко й.

За връзката сред 36-годишната Бритни и 23-годишния танцьор стана ясно през ноември 2016 година. Приятели на Спиърс убеждават, че откогато е с него, се е преобразила. Вталила се е, почнала е да спортува постоянно, да се храни здравословно и изцяло не помни за депресивните си положения.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР