Феновете на бразилския клуб Ибис, известен като най-слабият отбор в

...
Феновете на бразилския клуб Ибис, известен като най-слабият отбор в
Коментари Харесай

Най-слабият отбор в света започна да побеждава и разсърди феновете си

Феновете на бразилския клуб Ибис, прочут като най-слабият тим в света, са извънредно недоволни от обстоятелството, че тимът им стартира да побеждава. Грозните загуби са запазена марка на Ибис и тимът даже е вписан в Гинес като най-слаб в света, а на екипите на играчите е изписано „Pior Time do Mundo“ (най-лошият отбор в света).

Ибис се подвизава във втора дивизия на щата Пернамбуко и неотдавна записа трета поредна победа, с което изравни най-хубавото достижение в клубната си история, датиращо от 1997 година Още една победа в идващия мач против Лимоейрензе ще стане рекордна за тима на Ибис, а неговите ентусиасти са обезпокоени от това, написа.

Сега те са подготвили банери с надписи „Искаме загуби!!!“ (Queremos derrotas), посредством които на идващия дуел ще призоват футболистите още веднъж да почнат да падат. Ако това не се случи, почитателите в действителност ще се разгневят и ще стартират да желаят треньорски глави и други рокади в клуба, та даже и промяна на президента. Преди години от Ибис поканиха Ромарио да поиграе при тях и да стигне до мечтаните 1000 гола във всички шампионати. Легендата обаче не одобри „предизвикателството“ да завърши кариерата си в най-слабия тим в света.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР