Феновете на Ботев за пореден път демонстрираха, че са будната

...
Феновете на Ботев за пореден път демонстрираха, че са будната
Коментари Харесай

Само в Sporta.bg! Бултрасите подпукаха бирите и развяха трибагреника в Македония

Феновете на Ботев за следващ път демонстрираха, че са будната съвест на нацията. Бултрасите демонстрираха ясно по какъв начин се отстояват ползите на България. Най-върлите последователи на " канарчетата " гордо развяха нашето знаме на Македонска земя. Пловдивчани минават през съседката ни на път към Албания, където Ботев играе първия си мач от първия прелиминарен кръг на Лига Европа против Партизани.

Бултрасите окупираха едно македонско заведение и се подпукаха с бири, научи Sporta.bg. В прелестно въодушевление тартора на почитателите - Бакала и Васко Василев (Стълба) - някогашен състезател на Ботев и сегашен чиновник въз основата в Коматево, дават наздраве на всички българи. До тях от други ботевисти е обтегнат българския байрак. Това се вижда ясно на фотографията, до която ни бе изпратена особено.

 1936922

Феновете на Ботев имаха известни инциденти в Македония, откакто част от тях бяха задържани поради изобразяване на графити. Полицията изиска да санкции виновника, а цялата агитка сподели, че е повече от задружна и събра сумата, която трябваше да се заплати.

Автобусите, които пътуват към Тирана са 3. Един от тях, където са хора от фракцията от кв. " Смирненски ", е тръгнал с 3 часа по-рано. Идеята на последователите е била да финтира полицията, с цел да няма конвой, който да ги спъва по време на пътуването им.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР