Феновете на Ботев Пловдив стартираха нова дарителска кампания, с която

...
Феновете на Ботев Пловдив стартираха нова дарителска кампания, с която
Коментари Харесай

Феновете на Ботев с нова дарителска кампания

Феновете на Ботев Пловдив стартираха нова дарителска акция, с която събират средства за пътуванията за гостуванията до края на сезона, както и за честването на годишнината на клуба.

Клубът на последователите на "жълто-черните " разгласява следното послание до почитателите:

"Скъпи Ботевисти,

с настъпването на новата 2018 година идват и дилемите, които предстоят пред нас, а ние се захващаме за работа. Любимият ни клуб навлиза в серия от значими мачове, в които ние, почитателите на най-стария футболен клуб, би трябвало още веднъж да бъдем на равнище. Предстоят ни посещение на Левски София на 18.02, домакинство на Лудогорец, борбата за Пловдив, отбелязване на 106-годишнината ни и не на последно място- два дуела със Славия София от полуфиналите за Купата на България.

Във връзка с това, желаеме да уведомим всички, че "Клуб на последователите на Ботев Пловдив " ще провежда пътувания за мача на Герена и реванша от полуфиналите със Славия. Всички детайлности ще научите напълно скоро.

И не на последно място, "Клуб на последователите на Ботев Пловдив " започва дарителска акция, посредством която да наберем средства, които да ни оказват помощ да се представим на равнище по трибуните в идните значими конфликти, а също по този начин и да отпразнуваме по отговарящ метод годишнината на обичания ни клуб. Всички искащи могат да оказват помощ по следните способи:

Дарявайки средства по банков път:

Сдружение "Клуб на последователите на Ботев Пловдив "

BG11UNCR70001522124939
swift (bic): UNCRBGSF

Чрез Paypal: [email protected]

Или дарявайки средства в урната в магазина на ул. "Нестор Иванов " 1.

Ежеседмично ще качваме настояща информация със събраните средства. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР