Феновете на Ботев Пловдив от Сдружение ПФК Ботев, Клуб на

...
Феновете на Ботев Пловдив от Сдружение ПФК Ботев, Клуб на
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пловдив с ново писмо до строителите на Колежа

Феновете на Ботев Пловдив от Сдружение ПФК Ботев, Клуб на последователите на Ботев Пловдив и БУЛТРАС излязоха с поредна обща декларация.

В нея " жълто-черните " последователи задават няколко въпроса към строителя на стадион " Христо Ботев " - Илиян Филипов.

Прилагаме декларацията на почитателите без редакторска интервенция:

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

ГОСПОДИН ФИЛИПОВ,

През последните години интензивно участваме в процесите към градежа на нашия стадион - Колежа. Въпреки желанието и напъните ни това, което следим, е очевидно некачествено осъществяване на типове СМР, установено неведнъж от медии, почитатели, строителни експерти, както и от кмета на Община Пловдив Здравко Димитров и зам.-кмета по строителство Пламен Райчев при обиколката им на градежа на стадиона с група почитатели на 15.01.2023 година

След нея градоначалникът съобщи:

„ Заедно с почитателите на „ Ботев “ инспектирахме строителството на Колежа и установихме нередности, които декларирахме към строителя. Убеден съм, че ще се реагира неотложно по нашия сигнал “.

Заснетият снимков материал и изказванията на кмета след тази среща безапелационно потвърждават направените констатации на срещата с почитателите, общински съветници, народен представител, жители и на конференцията на 22.01.2023 година

Г-н Филипов, на срещата присъствахте и Вие и пред към 200 души в залата обещахте за своя сметка да поправите некачествените СМР, само че на 17.02.2023 година видяхме изявлението Ви, в което отправяте закани към ръководителя на УС на Сдружение ПФК Ботев.

Г-н Филипов, изцяло споделяме казаното от Борис Гиздаков, тъй като това е и нашето мнение. Спрете със заканите и изпълнете качествено строителството, за чието финансиране ние, почитателите, имаме голям принос!

В този смисъл бихме Ви задали и няколко от многото въпроси, които подбуждат Вашето изявление:

- Защо, в случай че няма некачествено строителство, Вие неколкократно заявихте, че „ сме спрели подизпълнителя, пуснали сме писма да си отстранят дефектите и едвам тогава ще бъде актувано “?

- Защо, в случай че няма некачествено строителство, не заведете дело още в този момент, а ще чакате приемането на Акт 16? Трябва Ви време ли, с цел да отстраните некачествените СМР?

- Ще заведете ли дело и против кмета господин Здравко Димитров, който обществено съобщи, че в деня на изработката на фотосите е установил нередности, които е декларирал към Вас?

- Ще заведете ли дело и против bTV, която преди нас първа сподели в няколко репортажа грубото тъпчене на софтуерните условия при строителството на стадиона?

Уважаеми ботевисти, прави усещане и обещанието на господин Филипов обичаният ни клуб да играе с Левски тази пролет на Колежа.

Г-н Филипов, ние най-вече бързаме да се върнем на Колежа, само че подсещаме, че с цел да се случи това, ще се измине пътят, посочен в решение 13 на Общински съвет - Пловдив.

По-рано на 17.02. офанзива имаше към различен наш съидейник и член на Сдружение ПФК Ботев – господин Рашко Стоянов. Защитихме го с думи, в случай че би трябвало, ще последват и каузи. Сега вършим същото. И предизвестяваме всички, че одобряваме офанзивите против всеки един от нас в борбата ни за Колежа като офанзива против всички нас.

Всеки, милеещ за жълто-черния дом, е съдействал в борбата през последните години и няма да оставим нито един да бъде прегазен поради тази борба. Битка за храма на Ботевизма, борба без изгода, борба за чест.

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на последователите на Ботев Пловдив
БУЛТРАС
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР