Феновете на Ботев обявиха колко са събраните пари за глобата

...
Феновете на Ботев обявиха колко са събраните пари за глобата
Коментари Харесай

Феновете на Ботев обявиха колко са събраните пари за глобата на Ивелин Попов

Феновете на Ботев оповестиха какъв брой са събраните пари за санкцията на Ивелин Попов. По категорично гледище на Попов той самичък ще заплати санкцията си, а парите ще бъдат употребявани за екскурзия за полуфинала за Купата против ЦСКА. 
Прочетете още
Ето какво написаха от КПБП:

Уважаеми ботевисти,

преди няколко дни стартирахме акция, с цел да платим санкцията, наложена от БФС на Ивелин Попов. До момента събраната сума е 2160 лева (1436 лева по банков път и 724лв през пейпал).

Но експлицитното предпочитание на нашия капитан е той персонално да я заплати, за което заслужава възторженостти! Затова, след диалог с него, взехме решение събраните средства да бъдат употребявани за отчасти финансиране на екскурзията за полуфинала за купата против ЦСКА-София на 17.04. (подробности за нея ще обявим допълнително). Колкото по-голяма сума съберем, толкоз по-голяма дотация ще можем да осигурим и повече почитатели ще поддържат Ботев на Националния стадион! Всеки, който е съпричастен с концепцията, ще може да подари средства на семейството против Черно море в неделя или по един от следните способи:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП:

IBAN: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства посредством електронната система за разплащане пейпал на: [email protected]

Не забравяйте да пишете съображение за заплащане " За санкцията на Ивелин Попов ", тъй като събираме пари и за хореографията за мача-реванш на 1.05!

Следващата седмица ще обявим цялостен доклад и имената на всички донори.

Само Ботев!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР