Феновете на бокса са обезпокоени за Тайсън Фюри, след като

...
Феновете на бокса са обезпокоени за Тайсън Фюри, след като
Коментари Харесай

Усик с уникални тренировки, феновете притеснени за Фюри

Феновете на бокса са обезпокоени за Тайсън Фюри, откакто видяха последната изтощителна подготовка на Олександър Усик за техния конфликт. Двамата ще се бият в сплотяващ всички трофеи в тежка категория мач в Саудитска Арабия идващия месец. Първият пердах за безспорната купа в дивизията от повече от 25 години.

И двамата бойци се прибраха за най-големите подготвителни лагери в кариерата си, макар че Усик даде на почитателите си малко информация за подготовката си в обществените медии. А почитателите на бокса останаха зашеметени от последното подготвително видео на украинеца, което той показа на формалната си страница в Instagram.

Клипът показваше по какъв начин мускулестият Усик обръща кетълбелс на 360 градуса и ги хваща съвършено, до момента в който извършва замахвания. След като извърши няколко изтощителни повторения, Усик хвърли големите тежести постелката и получи къси овации, преди да стартира да се занимава със горист бокс.

Кадрите с невероятното силово достижение на Усик се разпространиха бързо в обществените мрежи и получиха голям брой мнения от почитателите.

Oleksandr Usyk’s preparing for the Gypsy King
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР