Феновете на бокса чакат с нетърпение реванша между Анди Руис

...
Феновете на бокса чакат с нетърпение реванша между Анди Руис
Коментари Харесай

Да си момиче на ринга: добри пари и ежедневен труд

Феновете на бокса чакат с неспокойствие реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа, в който ще се реши ориста на четири от петте трофеи в тежка категория в бокса. Само че в този мач ще отсъства една от главните атракции. Не, няма смяна в разпоредбите на тежкия спорт и най-вероятно ще забележим всичко най-хубаво от боксьорите.
С шапка в пустинята: Последни тренировки преди Руис - Джошуа (ВИДЕО) Реваншът за международните трофеи в тежка категория в бокса е на 7 декември в Саудитска Арабия
Само че табелите, с които се афишира поредността на рундовете, няма да бъдат носени, както повелява традицията - от красиви девойки, които обират аплодисментите наедно с участниците в мача. Причината са строгите религиозни закони в Саудитска Арабия, където ще се организира мача. Заради срещата, домакините позволиха голям брой взаимни отстъпки, като това да разрешат на представителките на нежния пол да гледат мача онлайн. Само че изрично отхвърлиха девойки в нищожно облекло да се качват на кръга и да участват на всички съпътстващи събития.

Снимка: Getty Images

Тези хубавици с годините се трансфораха в традиция освен за бокса, само че и за всички бойни спортове.

Първото момиче на кръга е от 1965 година Тогава в профилираното боксово издание " Ринг Магазин " се появява фотография на модел от Лас Вегас. Тя държи табела с номера на рунда. На уредниците на срещи тази концепция много им подхожда и стартират да канят хубавици с тази цел.

Не си мислете, че тази работа е доста лесна! Да, наподобява, че тези девойки имат една задача - да наподобяват красиви, да театралничат и да не объркат табелата с номера на рунда. Само че поддържането на такава визия може да бъде извънредно мъчно, както и скъпо.

Снимка: Getty Images

И за това дамите на кръга могат да се похвалят с много съществени възнаграждения. Парите са такива, че девойките, които правят " мръсната работа " на кръга - бият се, получават травми и упражняват също непрекъснато, се оплакаха.

Легендата в ММА боевете Ронда Роузи съобщи в свое изявление: " Бойците би трябвало да получават повече пари. Дори девойките с табелите получават повече. А самите бойци правят повече работа. Не е почтено! "

Снимка: Getty Images

Едно момиче, което носи табела сред рундовете, получава приблизително по 30 000 - 75 000 $ на година, до момента в който за този интервал един ММА войник заработва по 19 000 $.
View this post on Instagram
UFC Moscow

A post shared by Carly Baker (@carlybaker55) on Nov 9, 2019 at 11:38am PST

С бум-а на обществените мрежи тези хубавици към този момент имат и нова сцена за развиване. Повечето от тях имат профили с хиляди и даже милиони почитатели. Ариани Селесте да вземем за пример може да се похвали с повече от 3,2 млн. индивида, които гледат всяка нейна обява в " Инстаграм ". Карли Бекер, Британи Палмър, Кайла Фиц и десетки други хубавици също съумяха да натрупат известност от излизанията си на кръга.
View this post on Instagram
BMF fight tonight! Who u got!? @ufc @brittneypalmer @red_delacruz #ufc @acausi

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on Nov 2, 2019 at 5:04pm PDT

Част от тях към този момент започнаха непряк бизнес, не престават да са модели, снимаха се за " Плейбой " или работят като модерната в последните години служба инфлуенсър.

Ако съдим от профилите им в обществените мрежи, животът им е изпълнен с пътешествия до екзотични места с частни самолети, почивки, празненства, хубави облекла и бижута, капризи и неща, недостъпни за всеки. Само че конкуренцията в този свят е жестока, макар усмивките, а с цел да запазиш този стандарт, не можеш да си позволиш да загърбиш ежедневните грижи.
View this post on Instagram
We out here. @ufc #UFCTampa @ariannyceleste @chrissy_blair

A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on Oct 12, 2019 at 3:21pm PDT

Но колкото и да са красиви, реваншът Руис - Джошуа ще протече без тях!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР