Феновете на Big Brother на знаменитостите смятат, че знаят кой

...
Феновете на Big Brother на знаменитостите смятат, че знаят кой
Коментари Харесай

Феновете на Big Brother на знаменитостите са сигурни, че са разбрали кой е бил изгонен, след като са забелязали огромна улика

Феновете на Big Brother на звездите считат, че знаят кой е бил изпъден от къщата, откакто са забелязали улика от водещия AJ Odudu.

Зрителите смятаха, че в сряда ще има ненадейно изпъждане, само че бяха недоволни, когато не беше показано онлайн по време на епизода. Въпреки това, в обособеното шоу на ITV2 Late and Live, AJ наподобява даде огромна визия за това кой е бил помолен да опакова багажа си, до момента в който разговаряше с останалата част от екипа за това кой може да е.

Сега почитателите на CBB считат, че Колсън Смит от Coronation Street е този, който е получил старта преди финала на шоуто в петък. Съквартирантът, който приключи на шесто място, освен пропуща да стигне до финала, само че също по този начин беше заставен да се измъкне през задната врата, пропускайки да се срещне с тълпата и да види своите близки, които чакаха с неспокойствие извън.

Мариша Уолъс, която беше изгонена във вторник дружно със Zeze Millz, се причисли към вечерния чат онлайн и късно и сподели, че счита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР