Феновете на Биг Брадър тази година ще гледат едно по-различно

...
Феновете на Биг Брадър тази година ще гледат едно по-различно
Коментари Харесай

Новият „Биг Брадър“ ще е като „Игри на волята“

Феновете на " Биг Брадър " тази година ще гледат едно по-различно шоу. Форматът няма да протече както досега, което евентуално се дължи на новия му продуцент в лицето на Краси Ванков.

Източници на " Галерия " разкриват, че риалити шоуто няма да пропусне житейските обстановки и интригите сред участниците, само че ще натъртва най-вече на спортната част. " Ще е нещо като " Игри на волята ", само че в много по-мек вид. Няма да са най-тежките тествания както се случва в другото предаване, само че ще се изисква сръчност, познания и добра памет ",  разказват осведомени.

Зрителите на " Биг Брадър " са нетърпеливи да видят кои участници ще прекрачат прага на Къщата в новия ефирен сезон.

Сред коментираните тематики е дали ще има известни имена. Още когато оповестиха кастингите, от продукцията бяха безапелационни, че риалити шоуто няма да има селекции като за " ВИП Брадър ", само че пък все пак се разяснява, че ще влязат участници с известна известност. Такъв да вземем за пример е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. В селекцията място са намерили и представители на  инфлуенсърските среди.

Травеститът Рашия също е измежду спряганите участници в шоуто. Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска, носи мълвата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР