Феновете на българския тенис ги очаква нова интересна седмица. За

...
Феновете на българския тенис ги очаква нова интересна седмица. За
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 6-12 февруари 2023 г.


Феновете на българския тенис ги чака нова забавна седмица. За страдание, Григор Димитров се отхвърли от желанието си да взе участие на ATP 250 шампионата в Монпелие, само че все пак ще забележим в деяние доста от водещите ни тенисисти. Вижте кои играчи и шампионати ще следим с интерес през идващите дни.

Виктория Томова – WTA 250 в Линц

Виктория Томова ще играе в квалификациите за WTA 250 шампионата в Линц, а нейна съперничка в борбата за място в главната скица ще бъде финалистката от Ролан Гарос 2021 Анастасия Павлюченкова. Мачът е втори в програмата на централния корт, която стартира в 11:00 ч.

Гергана Топалова, Денислава Глушкова – ITF W25 в Анталия

Гергана Топалова ще играе в главната скица на W25 шампионата в Анталия, жребият за която към момента не е изтеглен. Междувременно Денислава Глушкова ще играе против Илинка Амарей (№636) във втория кръг от квалификациите, а при триумф нейна съперничка в борбата за място в главната скица ще бъде Ника Радишич (№514) или Татяна Пиери (№681).

Изабелла Шиникова – ITF W25 в Бат

Изабелла Шиникова ще играе в главната скица на W25 шампионата в Бат. Жребият към момента не е изтеглен.

Самуил Конов – ITF M25 в Анталия

Самуил Конов ще играе с 810-ия в света Лоренцо Родригес във втори кръг от квалификациите за М25 шампионата в Анталия. При победа негов конкурент в мача за място в главната скица ще бъде Шиносуке Хирамацу (№1624) или Александър Лобанов (№1578).

Леонид Шейнгезихт – ITF М25 във Вила Реал де Санто Антонио

Леонид Шейнгезихт ще играе с Гонсало Фалкао (№961) във втория кръг от квалификациите за М25 шампионата във Вила Реал де Санто Антонио. При победа идващият му конкурент ще бъде Микел Мартинес (№1859) или Патрик Шоен (№1640).

Антони Генов – ITF M25 в Монастир

Антони Генов ще играе с Матео Фондрийст (№1717) във втори кръг от квалификациите за М25 шампионата в Монастир. При победа негов противник в идната фаза ще бъде Ерик Атурунян (№1112) или Михаил Малахович.

Динко Динев – ITF М15 в Шарм Ел Шейх

Динко Динев ще се изправи против американеца Мартин Мазев във втори кръг от квалификациите за М15 шампионата в Шарм Ел Шейх. При възможна победа конкурент на българина в мача за място в главната скица ще бъде Никита Янин (№1798) или Никола Башич (№1280).

Виктория Велева – ITF W15 в Джаджар

Виктория Велева ще се изправи против Сачи Шарма във втори кръг от квалификациите за W15 шампионата в Джаджар. При триумф нейна съперничка в последната фаза от пресявките ще бъде друга индийка в лицето на Нага Чинталапали или Джагмийт Каур.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР