ФЕНОВЕТЕ бяха по шевове, тъй като Хари Кейн и съотборниците

...
ФЕНОВЕТЕ бяха по шевове, тъй като Хари Кейн и съотборниците
Коментари Харесай

Приятелите на Хари Кейн и Байерн Мюнхен тренират преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед в изцяло бяла екипировка, докато феновете казват „те играят ли крикет?“

ФЕНОВЕТЕ бяха по шевове, защото Хари Кейн и съотборниците му от Байерн Мюнхен наподобява бяха комплицирани техните Олд Трафорд довечера.

Гигантите от Бундеслигата са в Англия и се приготвят да се изправят против Манчестър Юнайтед в Шампионската лига на следващия ден.

Германците към този момент си осигуриха първото място в група А - до момента в който Червените дяволи не знаят нищо друго с изключение на победа, в случай че желаят да се причислят към тях в нокаутите.

Въпреки че квалификацията е обезпечена, шефът на Байерн Томас Тухел устоя на изкушението да остави някои от огромните си имена вкъщи за пътуването до Северозапада.

Докато обаче упражняваха в Theatre of Dreams довечера, те приличаха повече на тим по крикет, в сравнение с евентуални европейски първенци.

Целият тим беше облечен в напълно бяло подготвително облекло за тренировката, оставяйки някои почитатели да настояват, че биха били по-у дома си на по-малко от миля разстояние на градското игрище за крикет Олд Трафорд.

Докато фрагменти и фотоси н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР