Фенове сме на Салма Хайек не от вчера и днес,

...
Фенове сме на Салма Хайек не от вчера и днес,
Коментари Харесай

Салма Хайек отново провокира по бански

Фенове сме на Салма Хайек не от през вчерашния ден и през днешния ден, а тя несъмнено знае по какъв начин да радва и забавлява милионите си почитатели в обществените мрежи. Разбира се, най-любими са ни фотосите й по бански.
 Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино - не просто туристи, а настоящи покровители за опазването на моретата и океаните
Когато Салма Хайек се гмурне в дълбокото

Звезда в деяние

В това отношение актрисата е великодушна, само че с мярка. А последните й " дарове " пристигнаха преди броени дни от последната ѝ почивка.

Хайек се радва доста слънце и въодушевление, като не пропусна да болести и нас с него. Просто няма по какъв начин да не ни стане хубаво, като забележим 56-годишната мексиканка в жълт бански от две елементи.

" Всеки път, когато нуждая се да се усещам актуализирана, скачам в океана ", написа актрисата под серия от секси фрагменти, на които за следващ път показва съвършените си извивки, а ние нямаме самообладание за следващата доза.

Наскоро Салма Хайек употребява своя Instagram, с цел да изрази огромната обич към брат си Сами Хайек. Актрисата неведнъж е подчертавала какъв брой значимо нещо за нея е фамилията й.
 Близките връзки на Салма Хайек и дребния ѝ брат Сами Хайек
Колко близка е Салма Хайек с по-малкия си брат

Семейството на първо място

Тя е близка освен с брат си, само че и със брачна половинка си Франсоа-Анри Пино, с който е във връзка повече от 16 години. Салма без съмнение към момента го назовава " любовта на живота си ", и " обаятелен мъж ". Именно Пино е татко на единственото дете на актрисата - Валентина, която към този момент е на 16 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР