Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на

...
Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на
Коментари Харесай

Нападнаха Владо Карамазов заради добри думи за генерал Мутафчийски

 Фенове скочиха на Владо Карамазов поради хвалби по адрес на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски! Известният артист качи фотография с генерала в страницата си в обществените мрежи и провокира неодобрение измежду феновете си, които отхвърлят дейностите за справяне с ковид. Някои от тях непосредствено се отхвърлят от Карамазов поради присъединяване му в акции с " компрометирани персони ". Стига се до такава степен, че артистът приканва несъгласна с него фенка да напусне профила му в инстаграм. 

Секссимволът на родното кино признава, че е очаквал сходна реакция. Той пуска снимки от присъединяване си в акцията на Българския лекарски съюз " Добрата дума лекува ". " С моите другари, моите спасители и моите пазители, Докторите в моя живот - и Благомир Здравков ", гласи посланието на плакат с известния артист. " Харесвам тези хора, тъй като са надарени и доста положителни лекари - военачалник Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската специалност и тя буди същинско удивление в мен ", споделя Владо Карамазов.

" Току-що остана с един обожател по-малко... ", огорчена е фенката Мария. " Ако това, че споделям, че почитам лекарската специалност, е нещото, което заличава моята работа, поради която вероятно сте ми почитателка, не приказва добре за вас ", отвръща й артистът.

Той споделя по какъв начин е почитател на балетиста Сергей Полунин. Въпреки че си е татуирал Путин на гърдите, траял да го почита поради гения му. " Изобщо не ме интересува нищо друго, в случай че ще всички малоумни политици да си татуира. И в този ред на мисли продължих да се интересувам от това, което прави, и към момента го последвам. Трябва ясно да знаем защо харесваме или не харесваме даден човек. А в този момент просто напуснете този профил ", тросва се Карамазов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР