Фенове се увериха в това благодарение на папараци, които заснеха

...
Фенове се увериха в това благодарение на папараци, които заснеха
Коментари Харесай

Лъсна шашма на Ким Кардашиян - голите й бедра

Фенове се увериха в това с помощта на папараци, които снимаха Ким откъм гърба, по време на нейна разходка из Ню Йорк в тясна и къса рокля. „ Портокалова кора’, тъкмо по този начин наподобява кожата на Кардашиян съгласно по-критичните почитатели.



Естествено съгласно други целулитът на звездата е едвам видим а в днешно време по този начин или другояче на респект са обилните форми, като тези на Ашли Греъм да вземем за пример.

Преди няколко години Кардашиян призна, че се бри с целулита с всички сили, само че в този момент губи борбата. „ Когато съм в Лос Анджелис всеки ден се занимавам със спорт. Тренирам постоянно бедрата си, само че към момента имам целулит. Не мога да направя нищо по въпроса ”к, прозна преди време самата тя.

Явно звездата е решила, че като не може да го отстрани, няма смисъл да го крие. Важното е да е достоверна и от ден на ден хора да се припознават в нея В обществените мрежи обаче Кардашин се поддържа и няма да може да забележите нещо такова върху краката й, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР