Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост . Привърженици на ЦСКА

...
Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост . Привърженици на ЦСКА
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост

Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост. Привърженици на ЦСКА блокираха придвижването на площад „ Орлов мост “, съобщи БГНЕС. Причина за протестните дейности на ентусиастите на „ алените “ е прекъсването на реконструкцията на стадион „ Българска войска “.

До това се стигна, след тъжба против плана, която влезе в съда. Така не е ясно по кое време ще стартират ремонтните действия, чието начало бе планувано за декември.

Изпълнителният шеф на „ алените “ Филип Филипов съобщи по случая, че ЦСКА ще има стадион, само че „ не мога да допускам по какъв начин могат да се случват такива неща “.

В региона има засилено полицейско наличие, което контролира придвижването в едно от най-натоварените места в центъра на столицата. На няколко пъти бяха хвърлени пиратки, които внесоха ненужно напрежение за миг в другояче мирния митинг на почитателите поради спряната реорганизация на „ Армията “. Чуваха се викания „ Справедливост за ЦСКА “ и „ Искаме стадион “, както и такива срещу Българския футболен съюз.

Запалянковците на ЦСКА се насочиха към „ Орлов мост “ незабавно след края на дуела с Арда от 15-ия кръг на Първа лига, който приключи при нулево тъждество.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР