Фенове на Лудогорец останаха недоволни от представянето на тима в

...
Фенове на Лудогорец останаха недоволни от представянето на тима в
Коментари Харесай

Фенове на Лудогорец избухнаха: Отборът е тотално различен в лошия смисъл, играем Ганкиното

Фенове на Лудогорец останаха недоволни от представянето на отбора в реванша против Сервет Женева, изгубен с 0:1. В формалната фейсбук страница на орлите, под обявата с крайния резултат, се появиха любопитни отзиви.

Колегите от " Тема спорт " разгласиха част от тях.

Владимир Димитров: Дуа и Пьотровски бяха тотална дупка, като не са във форма, за какво играят? След подготовката, тимът е тотално друг в неприятния смисъл, играем Ганкиното. За грешката на Гонсалвеш, случва се, както и в предишния мач направи Фон Витри, само че за какво и те от суперформа през есента, са тотална дупка след подготовката и са с олово в краката? Единствено приветствам Текпетей за желанието (но пък е контузен, объркана физическа подготовка ли е не знам?!?). И за какво Руан и Рик, които са във форма, влизат за по 10-15 мин?!?
 Мазику: Обещах на Амос Юга да бием Лудогорец поради ЦСКА
Мазику: Обещах на Амос Юга да бием Лудогорец поради ЦСКА

" Отборът е в сърцето ми "

Милчо Мендов: Не ме е гняв, че паднахме, някой път топката не влиза и не влиза. Яд ме е, че всякакви безхаберници, които с бинокъл не могат да видят отборчетата си да играят през пролетта в ЕКТ, почват да се дуят и да бълват простотии. Не виждат коефициента на нашия тим и коефициентите на техните отборчета.

Лудогорец почитател: Футболът не се играе със боязън. Второ, като почитател на Лудогорец е доста обидно и несериозно да няма българи в титулярния състав, тъй като всички знаем, че някои момчета заслужават да играят повече от чужденците. Г-н Дерменджиев, на който се възхищаваме и доста почитаме, би трябвало да си вземе поучения и да не позволява сходни неща да се случват повече. Искаме същия атакуващ Лудогорец като в мача с Фенербахче (1:3) в Истанбул, само че несъмнено, и постоянен в отбрана. Бих желал също да кажа, че не би трябвало да не се занимаваме с никакви заявления като напоследък, а да гледаме единствено себе си.

Иван Маринов: Нямам думи, нямам думи, доста мога да разясня, само че няма смисъл, на идващия мач никой да не върви на стадиона да ги гледа, няма смисъл.

Пламен Шабарков: Браво на Сервет!

Сезгин Седа: Слаб Лудогорец... никакви удари към вратата, смут.

Иван Делимитрев: Рик Джонатан с влизането си раздвижи играта. Трябваше да е титуляр или да го пуснат към 55-ата минута. Пропуските на Видал бяха непростими фронтално против вратата стреля право във вратаря от 2 метра... след това самичък против него болнав удар на правилото " затварям очите и каквото стане ", Текпетей имаше няколко отлични шанса, които ги изигра като дилетант.

Златомир Иванов: С тези играчи толкоз. Няма изявена деветка. Квадво Дуа е ненужен. По-бавен е даже от треньора Дерменджиев. Стои и чака топката да му пристигна на крайници и пред вратаря. Кайо направи един добър мач и три неприятни. Клод Гонсалвеш е несъвършен. Липсва атакуващ халф. Само Текпетей и Пьотровски са на равнище. Ляв бек няма от доста време. Недялков е фен към този момент две години. Немецът е злополука, а израелтянинът е несъвършен. Сон като ляв бек също е много слаб. Никакви включвания в офанзива и безмислени нарушавания. Липсва атакуващ халф, вид Каули.

Илиян Крумов: Сервет, най-слабият от вероятните противници, ни накара да изглеждаме мегапосредствени. Бавен, ленив, равнодушен футбол без никаква изобретателна концепция. Дуото (Кара-Моци) си скри срамотиите за следващ път с бати Гошо, от дълго време са за изхвърляне.

Метин Исмаил: Толкова спокоен треньор не съм виждал. Цял мач със скръстени ръце.

Светослав Илиев: Едни и същи номера всяка година. Заради купата се жертват евромачовете в тази фаза. Домусчиев признава единствено Шампионска лига.

Атанас Атанасов: Така става, когато объркаш главния състав.
 Без Чинков за шанс, Лудогорец отпадна от Сервет...
Без Чинков за шанс, Лудогорец отпадна от Сервет...

Футболна орис
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР