Фенове на Левски искат да бъде бит шута на Николай

...
Фенове на Левски искат да бъде бит шута на Николай
Коментари Харесай

Фенове на Левски: Ники Михайлов да гледа децата на Божинов!

Фенове на Левски желаят да бъде обичай шута на Николай Михайлов. Те са гневни на представянето му против Хамрун Спартанс и заливат Интернет с разнообразни оферти. Едно от тях е обвързвано с баджанака му Валери Божинов.

" Ясно е, че за нищо не става към този момент. По-добре да гледа децата на Валери Божинов, а не да ни излага на терена и да губим поради тъпотиите му. Стига го е стартирал татко му ", пишат най-гневни те и крайни ултраси.

В същото време фенската секта „ Левски Вековен “ oтправи апел Пламен Андреев да заеме мястото на Николай Михайлов на вратата на обичания им клуб.

Апелът идва след съдбовните неточности на опитния пазач, довели до отпадането на „ сините “ от малтийския Хамрун Спартанс от Лигата на конференциите.

„ Време е! Всички мечтаем той да бъде избор номер 1 под рамката в идващите сезони! Блестящ гений! “, написаха от „ Левски Вековен “ за Пламен Андреев в „ Инстаграм “.

17-годишният младеж на Левски към този момент се потвърди като отличен вратар, откакто през предишния сезон пази ослепително във всички мачове за Купата на България, в това число и на финала с ЦСКА, който Станимир Стоилов и момчетата му завоюваха с 1:0 и ликуваха с трофея.



В новото състезание Андреев досега има единствено едно присъединяване. Големият гений пази вратата на Левски при успеха с 1:0 над Пирин (Благоевград).

„ Крайно глупави сте да вярвате, че Ники Михайлов е с нас поради „ синята “ концепция. А по кое време е бил определян за „ воин “ не зная, просто тъй като това в никакъв случай не се е случвало. Престанете със сляпата поддръжка. Нещата са такива каквито са, а точно Ники Михайлов от дълго време няма място на „ Герена “, написа почитател към обявата в „ Левски Вековен “.

„ До оня ден Ники беше герой… Сега внезапно излишен… Айде малко по-сериозно “, прибавя различен ентусиаст на „ сините “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР