Фенове на добродушния продуцент останаха изненадани от решението му Топ продуцентът

...
Фенове на добродушния продуцент останаха изненадани от решението му
Топ продуцентът
Коментари Харесай

Глътнаха си граматиката в NOVA! Кремена е аут, Халваджиян я ...

Фенове на добродушния продуцент останаха сюрпризирани от решението му

Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, взе образец от своя другар Слави Трифонов и потегли с защита. Арменецът води своя гард на всички места. Двамата се движат в комплект даже по купони и културни събития, в това число в театъра и на концерти, написа " Уикенд ".

Дребничкият продуцент в последно време е по-често засичан с защитата си в сравнение с с жена си Кремена Халваджиян. Гардът, който е наел, е най-малко с глава и половина по-висок от Маги и външният му тип е като пример за хората с сходна специалност – безусловно е голям. В същото време обаче няма тип на човек, от който да се изплашиш – наподобява отстъпчив и добросърдечен. Според слуховете, той е персонален охранител на продуцента и няма задължения към никой различен от фамилията. Жена му, синът му, снахата и внучетата не употребили защита.

Любопитни очи видяха неотдавна арменеца и гарда му дружно на културно събитие в една от известните зали в София. Халваджиян дойде без жена си Кремена, единствено с охранителя си, който не изглеждаше заинтересован от това, което става на сцената. Явно беше пристигнал по работа, а не поради персонален интерес. 

От какво се опасява Маги Халваджиян, с цел да се движи с защита? Досега продуцентът не се е оплакал, че е получавал закани, само че е обяснимо, в случай че има опасения, че може да го атакуван, ограбят или отвлекат за откуп. В недалечното минало в България имаше задоволително случаи на отвличания, с цел да изплашен хората с благоприятни условия и да ги накарат да си потърсят защита. Като известен човек е разумно продуцентът да се притеснява, че може да го атакуван, изключително в случай че върви по улиците късно вечер. Гардът, с изключение на да охранява шефа си, извършва и функционалностите на негов водач. В чужбина обаче арменецът ходел без защита. Там бил спокоен, че не го познават и надали някой ще го тормози, а и избирал тествани места, където е едва евентуално да го атакуван и ограбят. За сметка на това обаче най-често е с жена си и огромна част от родата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР