Феноменален репортаж на “bTV, посветен на откраднатата кола на фолк-певицата

...
Феноменален репортаж на “bTV, посветен на откраднатата кола на фолк-певицата
Коментари Харесай

Не е задължително един вид непрестанно да еволюира. Мисля, че сме в еволюционна пауза...

Феноменален репортаж на “bTV ”, отдаден на откраднатата кола на фолк-певицата Юнона. Репортерката на медията Симона (брюнетката в тази история) го докарва по-фолк и от самата певица освен с визия, само че и с въпроси. За страдание, Юнона не съумя да отговори с нужната техническа решителност по какъв начин е допустимо нова кола да бъде открадната толкоз елементарно. Но пък съумя да вмъкне значими елементи по отношение на очевидно комплицираните взаимоотношения с бащата на детето ѝ.

Естествено, че не би трябвало да се крадат коли. И това е неприятно. Още по-лошо е да се крадат коли на фолк-певици, тъй като на тях сякаш най-вече им трябват МПС-та: участия, гастроли, не става без кола тази работа.

Колкото и да е огромна персоналната автомобилна драма на Юнона, тя е незадоволителна за ефирно наличие, в случай че има най-малко обикновени журналистически стандарти.

Каквито явно към този момент напълно няма, тъй като през днешния ден в “Тази заран ” се появи Венци Стефанов от “Славия ”, който не се слави с аналитична мисъл, както и героят на вчерашния ден: господинът със скаричката, който си опече сандвичи в енергото.

Само ще вметна, че не е наложително един тип, примерно човешкият, непрекъснато да еволюира. Мисля, че сме в еволюционна пауза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР