Фенклубовета на Лудогорец подкрепиха д-р Иван Димитров, който бе задържан

...
Фенклубовета на Лудогорец подкрепиха д-р Иван Димитров, който бе задържан
Коментари Харесай

Феновете на Лудогорец се обединиха в подкрепа на д-р Димитров


Фенклубовета на Лудогорец поддържаха доктор Иван Димитров, който бе арестуван откакто при опит да отбрани фамилията си, простреля нахул в дома му апаш.

Ето декларацията на последователите:

" Ние, последователите на Лудогорец, а и всички будни жители ставаме очевидци на следващо безумство. Един съзнателен и просветен човек: Д-р Иван Димитров е принуден като нарушител и унижаван като Плъх! Да, буквата на закона би трябвало да се съблюдава! Да, може законът да е неприятен, само че е закон и би трябвало да се съблюдава!

Но за тази независимост ли се бориха нашите прадеди? За тази ли чиста и свята република даде живота си Дякон Левски? Ако това е цената, то дано всички влезем в пандиза и да я освободим тази Държава от нашето наличие.

Може би ще е по- добре да останат Плъхове, Мишки и всевъзможни други гризачи, а хората... Хората кучета ги яли! Римското всекидневно право споделя: Si vivis Romae, Romano vivito more - Ако живееш в Рим, живей като римляните. Може би е настанало време, като живеем в джунгла, да съблюдаваме и закона на джунглата...

Кураж доктор Димитров! Има към момента и хора, а освен Плъхове! "

Феновете на ЦСКА пък също не останаха безучастни по случая. Вчера по време на дуела от 23-ия кръг на Първа лига сред " алените " и Дунав, ентусиастите от Сектор " Г " издигнаха трансперант с надпис: " Свобода за доктор Димитров "

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР