Фенка предложи брак на Григор Димитров след мача му с

...
Фенка предложи брак на Григор Димитров след мача му с
Коментари Харесай

Експерт в МВФ предложи брак на Григор

Фенка предложи брак на Григор Димитров след мача му с Ян-Ленард Щруф във втория кръг на шампионата от сериите „ Мастърс “ в Маями, написа България Днес. Българинът даже се снима с дамата. Тя издигна плака с надпис „ Григор Димитров, ще се омъжиш ли за мен “.

Оказа се, че почитателката на най-хубавия ни тенисист не е инцидентна. Тя се споделя Даниела Ортега и работи като секретар в Международния валутен фонд. Фенка е на Гришо от години. Срещала го е няколко пъти на шампионати в Америка.

„ Любовта на моя живот “, по този начин чаровната дама разказва Димитров в обществените мрежи. Ортега е извънредно разчувствана от жеста на Григор в Маями . Българинът й подписа плаката с предлагането и се снима с нея. Оказа се, че двамата са разменили и няколко думи.

„ Най-щастливият миг в моя живот! Никой идващ няма да победи този. Григор ми сподели, че ме обича. И да, в никакъв случай няма да млъкна за това! И той беше този, който изиска да се снима с мен “, написа Ортега в профила си.

Оказа се, че тя е предложила брак и предходната година, когато Гришо взе участие в диалог онлайн с Пракаш Армитраж. Тогава обаче тенисистът отклонява тематиката с обяснението, че към този момент е „ взет мъж “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР