ФЕНИКС (AP) — Съдия, председателстващ почти 12-годишно дело, оспорващо качеството

...
ФЕНИКС (AP) — Съдия, председателстващ почти 12-годишно дело, оспорващо качеството
Коментари Харесай

Съдия обмисля трето дело за неуважение срещу Аризона за това, че не е успяла да подобри здравните грижи в затворите

ФЕНИКС (AP) — Съдия, председателстващ съвсем 12-годишно дело, оспорващо качеството на здравните грижи в пандизите в Аризона, обмисля дали да започва трета процедура за пренебрежение към съда против страната за това, че не е подобрила грижата за пандизчиите.

Системата на Аризона за даване на медицински и психологични грижи за близо 25 000 души, затворени в държавните й затвори, остава „ фундаментално изчезнала “, сподели окръжният арбитър на Съединени американски щати Рослин Силвър, и пандизчиите са изложени на риск.

Експерти, които следят дейностите на затворническото опазване на здравето от името на Silver, споделиха на правосъдно съвещание в петък, че Naphcare, частната компания, наета от страната да дава тези услуги, няма задоволително служащи и би трябвало да усили заплатите за нови и съществуващи чиновници.

Силвър по-рано сподели, че чака да стартира третата процедура за пренебрежение против страната в петък за нарушавания на правосъдна заповед, изискваща голям брой усъвършенствания. Но в последна сметка тя от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР