ФЕНИКС — Групи, работещи за включване на репродуктивните права в

...
ФЕНИКС — Групи, работещи за включване на репродуктивните права в
Коментари Харесай

Поддръжниците на поправката за правата на аборт в Аризона казват, че са събрали подписи, необходими за гласуването през 2024 г.

ФЕНИКС — Групи, работещи за включване на репродуктивните права в конституцията на щата Аризона, споделят, че са надхвърлили прага на подписите, с цел да внесат конституционна корекция на аборт в бюлетината на щата през ноември.

Аризона за достъп до аборти, коалиция от организации за репродуктивни права, в това число ACLU на Аризона и Защитниците на плануваното родителство на Аризона, споделя, че е събрала 506 892 подписа на петиция към предишния уикенд, с повече от остават три месеца до крайния период на 3 юли за предаване на подписите на държавния секретар на Аризона. Прагът за слагане на мярка в бюлетината е 383 923 подписа и до момента в който някои нормално се анулират в процеса на инспекция, изменението наподобява е на път да излезе пред гласоподавателите тази есен.

„ Това е въпрос, който хората нетърпеливо виждат в бюлетината, ” сподели Шерил Брус, управител на акцията за Аризона за достъп до аборти. „ Докато нашите доброволци са на открито и събират, хората идват при тях,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР