Фенербахче постигна успех с 3:1 у дома срещу Марибор в

...
Фенербахче постигна успех с 3:1 у дома срещу Марибор в
Коментари Харесай

Фенербахче без проблеми срещу Марибор, Хайдук и ПАОК решават нещата на реванша

Фенербахче реализира триумф с 3:1 вкъщи против Марибор в първи дуел сред двата отбора от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите и по този начин се приближи съществено до присъединяване в плейофите.

На „ Шюкрю Сараджоолу “ в Истанбул домакините поведоха в резултата в 58-ата минута. Себастиан Шимански комбинира с Родриго Бекао, който вратаря на гостите Азбе Йог за 1:0.

„ Фенерите “ удвоиха единствено четири минути по-късно с гол на Ирфан Кахведжъ, като асистенцията още веднъж бе дело на Шимански.

Словенците се върнаха в мача с попадение на Марк Странджар в 72-ата минута, асистенцията за което пристигна от Йосип Иличич.

В добавеното време домакинските почитатели още веднъж ликуваха, откакто Душан Тадич осъществя дузпа и по този начин разликата преди ответния мач още веднъж стана две попадения.

В различен от предстоящите конфликти в този стадий от третия по мощ европейски клубен шампионат, Хайдук Сплит и ПАОК не се победиха на „ Полюд “, завършвайки наедно 0:0 в балканско дерби. По този метод интригата остана за реванша на „ Тумба “ след седмица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР