Фенът на Арсенал Кийр Стармър разкри, че е бил призован

...
Фенът на Арсенал Кийр Стармър разкри, че е бил призован
Коментари Харесай

Фенът на Арсенал Кийр Стармър е призован да направи ключова промяна на VAR, за да спечели изборите

Фенът на Арсенал Кийр Стармър разкри, че е бил свикан да анулира потреблението на видеоасистент-рефери (VAR) във футболните игри, с цел да завоюва общите избори.

Лидерът на лейбъристите, който е огромен футболен почитател, сподели, че получава претенции за възбрана на противоречивата система за съдийство всяка седмица. Говорейки за политически оферти в неделния брънч на Канал 4, господин Стармър сподели: „ Онова, което ми идва най-вече, всяка събота следобяд, всеки мой другар, който гледа футбол, ще каже: „ Ако в действителност искаш да спечелиш изборите, в случай че желаете повече гласове, отървете се от VAR. "

Арсенал е изправен пред решителен мач против Евертън за последния си мач от Висшата лига за сезона. Запитан дали счита, че Арсенал ще завоюва лигата през днешния ден, господин Стармър сподели: „ Мисля, че ще бъде в действителност мъчно. Аз съм огромен почитател. Отивам този следобяд с моето момче. Ще спечелим, мисля, несъмнено ще спечелим Евертън, само че дали [Манчестър] Сити ще се спъне, мисля, че това е в действителност сложен въпрос

Върховната ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР