Фен клуб Сектор Г готви нещо грандиозно за мача ЦСКА

...
Фен клуб Сектор Г готви нещо грандиозно за мача ЦСКА
Коментари Харесай

Сектор Г преди ЦСКА - Лудогорец: Няма да посрещнем врага с хляб и сол, а с нещо много повече!

Фен клуб Сектор " Г " готви нещо грандиозно за мача ЦСКА - Лудогорец. Това разкриха " алените " ултраси на страницата си във " Facebook ". Ето какво пишат (без редакторска намеса):

" Армейци,

В един съвършен свят щяхме да напишем за снощната победа. За това по какъв начин в четвъртък излизаме да превземем върха. И за това по какъв начин малко по малко, с неизменност и доста труд, алените вървят напред. Не било писано.

Излишно е да разясняваме още веднъж съдии, БФС, корупционни схеми и така нататък По тематиката е говорено задоволително, а почтено казано към този момент ни е мъчно да разграничим горните понятия едно от друго. Поради простата причина, че дотам са се сраснали, че образувалият се израстък задушава и изпива и дребното останали живителни сили на българския футбол.

В четвъртък излизаме за достойнството си . И за името ЦСКА . Който не го е схванал досега, е време да " уври " и да осъзнае, че мястото му е на стадиона, един до друг със своите братя и сестри, бранейки всичко свято. Да, и ние желаеме трофеи и купи, само че действителността все още е друга . И даже за това, което си е наше по хипотеза, отново ще би трябвало да се борим със зъби и нокти.

Нека пращат съдии, дано гравитират към непознатите съблекални с мръсните си куфарчета . Нека великият предприемач, държавник и състезателен труженик най-после на сезона отново да приказва за заслужени триумфи и да благодари на публиката. На коя обаче, към момента и за нас е тайнственост.

В отговор на цялата тази мръсотия ние ще заемем своите места по трибуните . В отговор на това ще запеем с цяло гърло за обичания тим. И в отговор на това ще защитим името на ЦСКА. Подготвили сме нещо грандиозно и няма да посрещнем врага с самун и сол, а с нещо доста повече .

06.12.

За достойнството! За любовта! ЗА ЦСКА! ".

 Георги Илиев-Майкъла: Не ни е отговорен Чинков, Бог беше с вратаря на Славия против ЦСКА
Георги Илиев-Майкъла: Не ни е отговорен Чинков, Бог беше с вратаря на Славия против ЦСКА

" Не имам вяра Ганчев да си тръгне "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР