Фен клуб Дунав Завинаги организира благотворителен мач фенове срещу футболисти

...
Фен клуб Дунав Завинаги организира благотворителен мач фенове срещу футболисти
Коментари Харесай

Фенове, футболисти и треньори играят благотворително за бившия национал Владимир Стоянов

Фен клуб " Дунав Завинаги " провежда благотворителен мач " почитатели против футболисти " за подкрепяне на лекуването на някогашния футболен национал Владимир Стоянов. Срещата ще се организира на клубната база в квартал " Здравец ", на 5 май, неделя, от 17 часа.

В нея един против различен ще се изправят събирателен тим на футболисти и треньори от ФК " Дунав " против отбор, формиран от почитатели на " Драконите ". Входът за мероприятието ще е 5 лв.. Всички доходи ще са само и единствено с дарителска цел.

Стоянов е някогашен футболист на " Черноморец " Бургас, " Локомотив " София, пловдивските " Ботев " и " Спартак " и испанския " Депортиво " Ла Коруня. През 2013 година именитият нападател е диагностициран с белодробен дребноклетъчен карцином. Минал е през 4 линии химиотерапия, само че положението му се утежнява. На Владо е препоръчана имунотерапия с Nivolumab. Медикаментът се ползва в България, само че се постанова Владимир да го заплати със лични средства, които той няма. Стойността на 6 цикъла терапия през 14 дни е 44 500 лв..
 На благотворителен търг: Продават топки с подписи на тенис звезди в поддръжка на болно дете от Плевен
На благотворителен търг: Продават топки с подписи на тенис звезди в поддръжка на болно дете от Плевен

За животоспасяваща интервенция са нужни 25 000 евро

Открита е дарителска акция за набиране на средства, посредством ePay, по банкова сметка в ОББ и посредством изпращане на SMS-и на стойност 2 и 5 лв.. Съобщенията могат да бъдат изпращани на обединен дарителски номер 17 777 с текст DMS VLADIMIR.

Фен клубът на " Дунав " още веднъж демонстрира съпричастност в тежък миг, откакто през ноември с сходно събитие бяха събрани средства за лекуването на 2-годишната Лори.

" Нека повече хора да дойдат на събитието и дружно да помогнем на Владо! Само " Дунав " и с " Дунав Завинаги "!, приканиха последователите на русенския клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР