Феминизмът не прави жените силни. Те вече са силни. Той

...
Феминизмът не прави жените силни. Те вече са силни. Той
Коментари Харесай

Истински успешните жени никога не правят тези 5 неща

" Феминизмът не прави дамите мощни. Те към този момент са мощни. Той трансформира метода, по който света възприема тяхната мощ ", споделя Г.Андерсън. Да си сполучлива и мощна жена не се реализира елементарно, а да убедиш и близките в това към този момент е в действителност сложна задача. Изисква се воля и добре премислено държание. Ето за какво сполучливите дами в никакъв случай не си разрешават да…

Игнорират страховете си

Страхът е движеща мощ и от нас зависи по какъв начин ще я управляваме вярно. Ако желаеме да се движим напред и нагоре, от време на време се постанова да се надигнем против страховете си. Успешните дами не хабят сила в това да избегнат вътрешните си терзания, а употребяват разум и неотстъпчивост, с цел да упражняват надзор над мислите и страстите си.

Избягват споровете

Хората, които се пробват да избегнат борби, тъй като им наподобяват нападателни и неуважителни, основават чувство, че не могат да пазят ползите си. Един спор може да има доста форми и зависи напълно от вас по какъв начин ще излезете от него. Не е нужно да крещите, обиждате или ругаете – покажете превъзходство посредством успокоение и изострен разум.

Слушат рецензия вътре в себе си

Във всяка една от нас дреме по един скучен критик, който се съмнява в дейностите и правотата на решенията, които взимаме. Успешните дами съумяват да изолират този глас и насочват вниманието си в противоположна посока.

Чакат съвършени условия

Най-лесно е да се оплакваме и да оправдаваме несполуките си с неприятен шанс или малшанс. Истината е, че такова нещо като съвършени условия не съществува. С задоволително работа и забележителен хъс сполучливите дами карат всяка обстановка да работи в тяхна изгода.

Гледат на предишното си като неточност

Някои неточности от нашето минало могат да бъдат мъчителни или травматични. Не се опитвайте да ги забравите, а да ги надвиете.

Източник: iwoman.bg

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР