Фелипе Маса е на мнение, че бившият му отбор Ferrari

...
Фелипе Маса е на мнение, че бившият му отбор Ferrari
Коментари Харесай

Маса: Времето на Фетел във Ferrari изтече

Фелипе Маса е на мнение, че някогашният му тим Ferrari е постъпил вярно, като не е възобновил контракта на Себастиан Фетел и двете страни ще се разделят след края на актуалната акция.

Докато доста от експертите сложиха под въпрос решението на Скудерия, Маса, който се състезава за отбора сред 2006 и 2013 е на мнение, че ходът за привличане на Карлос Сайнц-младши е добър.

„ Времето не Фетел мина и удостоверение за това са резултатите му през тази година, които демонстрират, че решението на Ferrari е било вярно. Карлос е добър, млад водач, който има още доста капацитет. Разбира се, с цел да бъде отключен той е нужно Ferrari да основат мощна кола, и се надявам за самия Сайнц и самата Формула 1 това да се случи. Никой не желае да вижда този прочут тим в дъното на колоната “, показа Маса, който записа всичките си 11 победи във Формула 1 с „ Черните кончета “.

След като се разделят с Фетел през зимата, Ферари ще заложат на един от най-младите пилотски тандеми в своята славна история, защото Сайнц навърши 26 при започване на септември, а неговият предстоящ съотборник Шарл Леклер ще навърши 23 през октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР