Федерико Бернардески никога няма да забрави последния месец. И не

...
Федерико Бернардески никога няма да забрави последния месец. И не
Коментари Харесай

Италиански национал закъсня за собствената си сватба след триумфа на Евро 2020

Федерико Бернардески в никакъв случай няма да не помни последния месец. И освен тъй като ликува като европейски първенец по футбол, а и тъй като към този момент е женен мъж.

В рамките на единствено 48 часа играчът на " Ювентус " подвигна трофея на Евро 2020 и се венча за дългогодишната си другарка Вероника Киарди, с която имат дете.

le immagini di dall’interno del Duomo di Carrara. Padre Luigi prima dell’inizio dela celebrazione ha chiesto a: “Sei più emozionato oggi o quando stavi per battere il rigore in finale?” Al tg 19.35
— Sara Meini (@SaraMeini)

Италианският национал, който вкара при дузпите за триумфа против Англия на " Уембли " в неделя вечер, закъсня с 40 минути за сватбата си поради уговорките със " Скуадра адзура ".



Пред катедралата в Карара, където двойката се венча, стотици почитатели чакаха Бернардески, а той не пропусна да чества с тях огромния италиански успех.



В понеделник първенците се прибраха в Рим, организираха няколко срещи с значимите хора в страната и направиха церемониал по улиците на италианската столица за наслада на милионите си сънародници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР