Федерацията на европейските превозвачи съобщи, че свиква днес в Брюксел

...
Федерацията на европейските превозвачи съобщи, че свиква днес в Брюксел
Коментари Харесай

Превозвачи искат в Брюксел промяна на правилата за работата им

Федерацията на европейските превозвачи заяви, че привиква през днешния ден в Брюксел шествие с искане за смяна на разпоредбите за тяхната работа. Според изданието " Политико " в проявата се чака да вземат участие към 5000 души , които упорстват Европейският парламент да одобри противоречивите промени на разпоредбите за интернационалните пътни транспорти.

По данни от уеб страницата на федерацията през вчерашния ден в Страсбург се е състояло събитие пред Екологичен потенциал, в което се е присъединила и Карима Дели - ръководител на парламентарната комисия по превоза. От федерацията разясняват, че задачата им е превъзмогването на така наречен обществен дъмпинг и употребата в Европейски Съюз. Организацията отбелязва, че води акцията си към този момент цяла година.

Както Българска телеграфна агенция заяви, през днешния ден Екологичен потенциал за следващ път на сесията си в Страсбург се чака да разиска подготвяните промени в разпоредбите за активността н а интернационалните превозвачи. Според непотвърдена информация е допустимо плануваното гласоподаване да отпадне поради множеството оферти за допълнения и промени на импортираните в началото текстове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР