Федералното правителство предоставя до 5 милиарда долара гаранции по заеми,

...
Федералното правителство предоставя до 5 милиарда долара гаранции по заеми,
Коментари Харесай

Бюджетът за 2024 г. предвижда 5 милиарда долара за гаранции за заеми на местното население, но не достига по отношение на инфраструктурата

Федералното държавно управление дава до 5 милиарда $ гаранции по заеми, с цел да помогне на локалните общности да влагат в естествени запаси и енергийни артикули.

< img decoding= " async " src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade „ >

Но когато става въпрос за заричане за превъзмогване на това, което съгласно бранителите е разрастваща се бездна в инфраструктурата на локалното население, Отава не доближава повече от 420 милиарда $.

Подразнен в есенното икономическо изказване от предходната година, заемът за локалното население гаранцията в бюджета за 2024 година разрешава на общностите да решат в кои планове да влагат.

Заемите ще бъдат обезпечени от федералното държавно управление, което подсигурява, че локалните кредитополучатели могат да получат по-изгодни лихвени проценти.

Първо Бизнес водачите на нациите от дълго време приканват за локална стратегия за заеми, която да позв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР