Федералното жури призна Грегъри МакМайкъл, Травис МакМайкъл и Уилям Роди“

...
Федералното жури призна Грегъри МакМайкъл, Травис МакМайкъл и Уилям Роди“
Коментари Харесай

Федерално жури призна за виновни трима бели мъже за убийството на чернокожия Ахмауд Арбери

Федералното жури призна Грегъри МакМайкъл, Травис МакМайкъл и Уилям „ Роди “ Брайън за отговорни по три обвинявания по делото за закононарушение от ненавист против Ахмауд Арбери.

Съставът на окръжния съд на Съединени американски щати от осем бели, трима чернокожи и един латиноамериканец получи делото в понеделник.

Мъжете се признаха за почтени по едно обвиняване за опит за похищение. Грегъри МакМайкъл и Травис МакМайкъл са упрекнати в потребление, носене и размахване на огнестрелно оръжие.

Чернокожият Ахмауд Арбери, на 25 години, беше погубен от трима души, до момента в който прави джогинг. И тримата бяха наказани на пожизнен затвор.

25-годишният Арбъри е упражнявал в парк в Брънзуик, до момента в който Грегъри МакМайкъл, 66-годишен, синът му Травис Макмайкъл, 35-годишен, и техният комшия Брайън, 52-годишен, го последвали с колите си. След това засреляли Арбъри.

Адвокатът на бившето ченге Грегъри МакМайкъл сподели, че те подозирали Арбъри в кражба. Пред съда те споделят, че са го простреляли при самоотбрана, до момента в който се опитвали да го заловен. Адвокатите на подсъдимите настояват, че тези трима души „са създали едно неприятно нещо, само че са отдадени на своите фамилии и общности“.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР