Федералното бюро за разследване на Съединените щати (ФБР) определи Самюел

...
Федералното бюро за разследване на Съединените щати (ФБР) определи Самюел
Коментари Харесай

ФБР: Самюел Литъл е най-опасният сериен убиец в историята – признава за 93 убийства

Федералното бюро за следствие на Съединените щати (ФБР) дефинира Самюел Литъл като най-опасния сериен палач в историята на страната. До момента мъжът, който се намира в пандиза от 2012 година, е признал за 93 убийства в границите на 40 години.

До момента ФБР е съумяло да свърже Литъл с 50 случая от 1970 до 2005 година В момента мъжът излежава присъда за убийството на три дами.

Жертвите на Литъл били най-вече чернокожи дами, работещи като проститутки. Много от тях били наркомани.

В предишното мъжът бил професионален боксьор и употребявал уменията си по време на убийствата. Първоначално Литъл им нанасял удар, с който ги привеждал в безсъзнание, след което ги удушавал. Именно това е повода за извънредно дългото следствие на тези убийства – не постоянно има ясни признаци, че индивидът е бил погубен.

Някои от случаите били разследвани от ФБР, само че множеството били закрити с претекст, че дамите са умряли от свръхдоза или при случай. Някои от телата по този начин и не са открити, разясняват от бюрото.

“Години наред Самюел Литъл е считал, че няма да бъде хванат, тъй като никой не следи жертвите му. Въпрек че той към този момент е в пандиза, от ФБР считаме, че е значимо да търсим отмъщение за всяка една жертва и да затворим всеки един случай”, разяснява анализаторът на бюрото Кристи Палацоло.

Агентите разгласиха и публични видеоклипове, в които Литъл споделя за убийствата. Пуснаха и рисунки, правени от него, на жертвите му. Според анализите на ФБР всички доказателства и признания са изцяло достоверни.

Сега от Федералното бюро за следствие молят за помощ жителите на Съединените щати. Те се надяват да съумеят да потвърдят и свържат с Литъл останалите 43 случая, за които той е признал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР