Федералните прокурори в Манхатън разполагат с доказателства, че братът на

...
Федералните прокурори в Манхатън разполагат с доказателства, че братът на
Коментари Харесай

Приятелката на милиардер изпрати голите им снимки на брат си и той ги продал

Федералните прокурори в Манхатън разполагат с доказателства, че братът на приятелката на милиардера Джеф Безос продал техни интимни писма на таблоида The National Enquirer, написа The Wall Street Journal.

Лорън Санчес изпратила писмата, които разменяла с Безос през 2018 година до брат си Майкъл и той решил да направи малко пари от тях, има доказателства за заплащане на 200 000 $ по сметката на Майкъл от National Enquirer, въз основа на контракт, който подписали през 2018 година
По време на следствие прокурорите получиха доказетелства за договорката и заплащането, а също по този начин, че Бизос е бил изнудван от National Enquirer, заплашвайки се да разгласяват голите му фотоси.

Безос упрекна и Саудитска Арабия за случая. Разследващи, които той е наел, настояват, че саудитският престолонаследник е изпратил злоумишлен код на мобилния телефон на шефа на Амазон, с цел да даде опция за хакване.

Саудитска Арабия отхвърли обвиняванията. Enquirer твърди, че Майкъл е източникът на историята, която постави завършек на брака на Безос. Майкъл отхвърли всичко.

Миналата година Безос разгласи, че се развежда със брачната половинка си Маккензи, с която са женени от 26 години.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР