Федералните прокурори поискаха от апелативния съд в събота да отхвърли

...
Федералните прокурори поискаха от апелативния съд в събота да отхвърли
Коментари Харесай

Прокурори поискаха от апелативния съд да отхвърли претенциите за имунитет на Тръмп по дело за избори

Федералните прокурори желаеха от апелативния съд в събота да отхвърли изказванията на някогашния президент Доналд Дж. Тръмп, че е имунитет против наказателни обвинявания за скрит план за анулация на изборите през 2020 година и сподели, че обвинителният акт би трябвало да остане в действие, макар че произтича от дейностите, които е подхванал, до момента в който е бил в Белия дом.

Подаване от държавното управление на Съединени американски щати Апелативният съд за окръг Колумбия беше част от продължаващата битка сред юристите на господин Тръмп и прокурорите в офиса на специфичния прокурор Джак Смит по отношение на това дали някогашни президенти могат да носят наказателна отговорност за неща, които са направили на поста.

Борбата за имунитета е може би най-важният аспект от делото за интервенция в изборите, включващо както нови правни въпроси, по този начин и произлизащи проблеми с времето. Делото би трябвало да бъде прегледано във Федералния областен съд във Вашингтон при започване на март, само че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР