Федерални агенти арестуваха още двама от нападателите срещу Капитолия, чиито

...
Федерални агенти арестуваха още двама от нападателите срещу Капитолия, чиито
Коментари Харесай

Нови арести и обвинения срещу участници в бунта и атаката срещу Конгреса на САЩ

Федерални сътрудници арестуваха още двама от нападателите против Капитолия, чиито лица обиколиха медиите в целия свят - единият, който отнася председателската катедра от Камарата на представителите, и този с бизонските рога и кожа на главата, съобщи Ройтерс.

Срещу десетина души са повдигнати обвинявания след щурма против постройката на Конгреса. ФБР прикани обществото да помогне за идентифицирането на участниците в безредиците.

Единият задържан е Адам Джонсън от Флорида, който е бил арестуван през вчерашния ден, излиза наяве от документи на пандиза в окръг Пинелас в югоизточния щат. Трийсет и шест годишният Джонсън бързо бе разпознат в обществените мрежи, а в. " Брадънтън хералд " заяви, че той е от град Париш, на към 40 км южно от Тампа.

Другият, Джейкъб Антъни Чансли, прочут като Джейк Анджели, който се озова на челно място в медиите и обществените мрежи с кожената си шапка с рога, боядисано лице, гол до кръста и размахващ двуметрово копие със знамето на Съединени американски щати, се е предал самичък в полицията. Той е упрекнат за нелегално навлизане и демонстрация на принуждение в Капитолия, прецизира Франс прес, базирайки се на министерството на правораздаването.

Родом от Аризона, този трийсетинагодишен мъж е забелязван нееднократно на демонстрациите в поддръжка на Тръмп във Финикс през последните месеци, на които всякога е с фамозната си шапка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР