Федералната служба за сигурност на Руската федерация показа снимки на

...
Федералната служба за сигурност на Руската федерация показа снимки на
Коментари Харесай

Вижте участниците и организаторите на атаката на Кримския мост

Федералната работа за сигурност на Руската федерация сподели фотоси на участниците в организацията на офанзивата на Кримския мост.

Сред оповестените материали има и рентгенова фотография на камион с кино ролки, под които са замаскирани експлозиви, както и фотография на транспортните документи на колата.

Задържани са петима жители на Русия, трима жители на Украйна и Армения.

Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна и персонално неговият началник Кирил Буданов бяха посочени като уредник на терористичната офанзива. Служителят на Украйна направлявал товара по целия маршрут, за връзка бил употребен виртуален неизвестен номер.

Взривното устройство е било укрито в рула със строително полиетиленово фолио на 22 палета с общо тегло 22,770 кг. В началото на август то било изпратено от пристанище Одеса до българския град Русе по контракт сред Translogistic UA LLC (Киев) и Baltex Capital SA (Русе). 

Справка обаче демонстрира, че въпросната компания Baltex Capital SA има седалище в Украйна, т.е. не е българска, въпреки да има филиал у нас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР