Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ) заяви в четвъртък,

...
Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ) заяви в четвъртък,
Коментари Харесай

Русия твърди, че британски спецчасти действат в Украйна

Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ) съобщи в четвъртък, че английската Специалната корабна работа (SBS) е работила в Украйна и е пособия на украинските сили да извършат интервенции против Русия, предава " Ройтерс ".

Войната в Украйна провокира най-дълбоката рецесия в връзките на Москва със Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година Президентът Владимир Путин съобщи, че военният личен състав на НАТО към този момент участва в Украйна. Съединени американски щати и основни европейски съдружници обявиха, че нямат проекти да изпращат сухопътни войски в Украйна.

ФСБ, главният правоприемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) от руската ера, съобщи, че е осуетила проект на английските специфични елементи за кацане на украински саботажни бойци на Тендров Сплит, пясъчна линия в Черно море. В него се споделя, че е хванат почитан боец от украинските военноморски специални части и се показват името и датата му на раждане.

ФСБ сподели, че отделът на украинските специфични сили е бил " следен от звено на Специалната корабна служба (SBS), което демонстрира директното присъединяване на Англия в спора ".

SBS е полк със специфични сили на английския флот, който наблюдава своята история от първите дни на Втората международна война.

SBS е взела участие в някои от най-големите спорове през последните 70 години, в това число Корейската война, Северна Ирландия, Фолклендската война, Сиера Леоне, Афганистан и Ирак.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР