Федералната служба по безопасност (ФСБ) на Русия спря серия от

...
Федералната служба по безопасност (ФСБ) на Русия спря серия от
Коментари Харесай

Руското контраразузнаване предотвратило терористични атаки в Херсонска област и Крим

Федералната работа по сигурност (ФСБ) на Русия спря серия от диверсии и терористични актове против чиновници на военно-цивилната администрация на Херсонска област и държавното управление на Крим, подготвяни от Службата за сигурност на Украйна, оповестиха за ТАСС от Центъра за връзки с обществеността (ЦВО) на ФСБ на Русия.

„ В хода на оперативната разработка ФСБ на Руската федерация предотврати опит на Службата за сигурност на Украйна да извърши серия от диверсии и терористични актове против чиновници на военно-цивилната администрация на Херсонска област на Украйна и членове на държавното управление на Република Крим “, се споделя в известието на ЦВО.

Руските контраразузнавачи са разпознали офицер от Службата за сигурност на Украйна, който е управлявал активността на вербуваните от него националистически източници, а директните причинители и техните съучастници са разпознати и арестувани, означават от ФСБ.

Както допълват от ЦВО, в хода на оперативните действия е „ получена изчерпателна информация по отношение на интервенциите, осъществявани от външното разузнаване, конфискувани са средства за осъществяване на закононарушения, разпознати са каналите за връзка под прикритие и методите за финансиране. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР