Федералната авиационна администрация на САЩ (FAA) ще започне одит на

...
Федералната авиационна администрация на САЩ (FAA) ще започне одит на
Коментари Харесай

Американският авиационен регулатор ще одитира Boeing, след като панел взриви самолет по време на полет

Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FAA) ще стартира одит на производството на самолети на Boeing и ще ускори надзора върху проблематичния производител, откакто панел взриви аероплан по средата -полет предходната седмица, последният в поредност злополуки за нейния самолет-шатър.

Ходът на организацията идва единствено ден откакто разгласи следствие дали Boeing не е съумял да се увери, че панелът на фюзелажа, който се е взривил, е безвредни и създадени, с цел да дават отговор на дизайна, утвърден от регулаторите.

FAA сподели в петък, че ще одитира индустриалната линия на Boeing за реактивни самолети 737 Max 9, както и доставчиците на части на компанията, „ с цел да оцени сходството на Boeing с утвърденото качество процедури ”.

В изказването на FAA се споделя, че също по този начин ще прегледа рисковете за сигурността от организацията, която делегира пълномощия за инспекция на чиновниците на компанията, и ще обмисли прехвърлянето на тези функционалности на самостоятелна трета страна.

„ Врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР