Федералната агенция за управление на извънредните ситуации на Съединените щати

...
Федералната агенция за управление на извънредните ситуации на Съединените щати
Коментари Харесай

Милиони американци получиха на мобилните си телефони Предупреждението Тръмп

Федералната организация за ръководство на изключителните обстановки на Съединените щати изпрати тестово предизвестие до милиони мобилни телефони в страната. Тестът е имал за цел да ревизира дали информационната система работи.

„ Това е тест на Националната безжична незабавна система за уведомяване. Не е нужно да се подхващат дейности. " СМС с този текст получиха милиони американци на мобилните си телефони.

Допълнително известие бе излъчено и по радиото и малкия екран. Макар в този момент да бе единствено тест, по този метод жителите на Съединени американски щати ще бъдат предупреждавани при огромни закани за националната сигурност, като ракетна офанзива, терористичен акт и естествени катаклизми.

В Ню Йорк обаче някои хора се питаха нужно ли е това.
Орен Макдермид: Може да е належащо при изключителна обстановка. Но не желая да ме будят измежду нощ някакви известия.
Междувременно часове преди теста две дами насочиха искане към федералния арбитър на Ню Йорк да спре известието. Искането им бе отхвърлено.

Лиан Никитович: Наистина съм загрижена за разширението на президентските пълномощия.
Според двете дами това не е обичаен метод на ръководство и макар, че сме в цифрова епоха, би трябвало да има ясни правила. Тестът, който бе наименуван от някои „ Предупреждението Тръмп ", в началото бе очакван за септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР