Федерален съдия отхвърли иск на конгресмен от Тексас и други

...
Федерален съдия отхвърли иск на конгресмен от Тексас и други
Коментари Харесай

Съд отхвърли иска за отмяна на победата на Байдън

Федерален арбитър отхвърли иск на конгресмен от Тексас и други републиканци против вицепрезидента Майк Пенс, който би трябвало да управлява съвещанието в сряда на двете камари на Конгреса за одобряване на резултатите от президентските избори през ноември, съобщи Reuters.
Съдията Джереми Д. Кърнодъл постанови, че искът на члена на Камарата на представителите Лу Гомърт и негови съпартийци от Аризона не дава учредения за предприемането на правни дейности за анулиране на изборната победа на демократа Джо Байдън.
 Трудно ще има връщане обратно - електорите показаха Байдън за президент на Съединени американски щати Трудно ще има връщане обратно - електорите показаха Байдън за президент на Съединени американски щати
Новият президент на Съединени американски щати Джо Байдън към този момент е получил задоволително електорални гласове, с цел да обезпечи публично президентството, откакто из...
Според ТАСС вносителите на желае упорстват съдът да даде право на Пенс да анулира изборните резултати в така наречен колебаещи се щати, което на процедура значи анулиране на резултатите от гласуването на електоралната гилдия.
AP разяснява, че несполучливият опит на президента Доналд Тръмп да се снабди с втори мандат е основен миг за Републиканската партия преди взаимната сесия на Конгреса. Лидерът на републиканското болшинство в Сената Мич МакКонъл приканва съпартийците си да не вършат опити да анулират изборните резултати.
Но сенаторът от Мисури Джош Хоули се заканва да се причисли към републиканците от Камарата на представителите, които възразяват против резултата от вота през ноември. От другата страна на разцеплението измежду републиканците е сенаторът от Небраска Бен Сасе, която предизвестява, че оспорването на вота е " рисково занятие ", заплашващо гражданските правила в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР