Федерален съдия нареди на Илон Мъск да свидетелства отново в

...
Федерален съдия нареди на Илон Мъск да свидетелства отново в
Коментари Харесай

Американски съдия нареди на Илон Мъск да свидетелства в разследването на Twitter на SEC

Федерален арбитър подреди на Илон Мъск да свидетелства още веднъж в следствието на Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати за неговото придобиване на Twitter за 44 милиарда $ (40 милиарда евро), давайки регулаторът и милиардерът на седмица, с цел да се спогодят за дата и място за изявлението.

Заповедта на американския магистрат Лоръл Бийлър, издадена в събота вечерта, формализира авансово решение, което тя направи през декември, което застана на страната на регулатора.

SEC съди господин Мъск през октомври, с цел да принуди основния изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX да даде показания като част от следствие на покупката му през 2022 година на Twitter, колоса на обществените медии, който след това преименува на X. Г-н Мъск отхвърли участва на изявление през септември, което беше част от следствието, сподели SEC.

Агенцията изследва дали господин Мъск е спазил закона, когато е подал нужната документи за покупките му на акции в Twitter и дали изказванията му в връзка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР