Федерален съдия изглежда не желае да отхвърли обвинението срещу Доналд

...
Федерален съдия изглежда не желае да отхвърли обвинението срещу Доналд
Коментари Харесай

Съдията изглежда скептичен към опитите на Тръмп да отхвърли делото за класифицирани документи

Федерален арбитър наподобява не желае да отхвърли обвиняването против Доналд Тръмп за класифицирани документи в четвъртък, откакто юристите му твърдяха с часове, че делото потъпква правата на някогашния президент.

Докато господин Тръмп гледаше в правосъдната зала, неговите юристи притиснаха американския областен арбитър Ейлийн Кенън да отхвърли делото, потвърждавайки, че има законно право да пази сензитивните записи, за които е упрекнат, че е съхранявал нелегално, откакто напусна Уайт Хаус.

Адвокатите на господин Тръмп споделят, че Законът за президентските архиви му е дал пълномощието да дефинира документите, които е взел със себе си в имението си Мар-а-Лаго във Флорида, като персонална благосъстоятелност.


Прокурорите споделят, че те включват строго секретна информация и документи, свързани с нуклеарните стратегии и военния потенциал на Съединени американски щати и задграничните съперници.

Г-жа Кенън, която беше номинирана на пейката от господин Тръмп, не се произнесе незабавно, само че даде да се разбере посредством въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР