Федерален апелативен съд във Вашингтон потвърди заповед за забрана на

...
Федерален апелативен съд във Вашингтон потвърди заповед за забрана на
Коментари Харесай

Апелативният съд потвърди заповедта за забрана на Тръмп, но стеснява ограниченията върху речта му

Федерален апелативен съд във Вашингтон удостовери заповед за възбрана на някогашния президент Доналд Тръмп по делото му за интервенция в изборите през 2020 година, само че стесни рестриктивните мерки върху речта му.

Решението на тричленния съдийски състав трансформира заповедта за задръстване, с цел да разреши на републиканския любимец за президент на 2024 година да прави пренебрежителни мнения за специфичния прокурор Джак Смит.

Но съдът удостовери възбраната за обществени изказвания за известни или рационално предвидими очевидци по отношение на евентуалното им присъединяване в делото.

Г-н Тръмп, който разказа заповедта за заглушаване като противоконституционно заглушаване на политическата му тирада, може да апелира решението пред целия съд или до Върховния съд.


Окръжният арбитър на Съединени американски щати Таня Чуткан наложи заповедта за задръстване през октомври, забранявайки на господин Тръмп да прави обществени изказвания, ориентирани към господин Смит и други прокурори, правосъдни чиновници и евентуални очевидци.

Апелативният съд на Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР