FDNY пусна спиращи сърцето кадри на своите пожарникари, използващи въже

...
FDNY пусна спиращи сърцето кадри на своите пожарникари, използващи въже
Коментари Харесай

„Героични“ пожарникари използват рядка тренировка с въже, за да спасят 3-ма души от горяща сграда в Ню Йорк

FDNY пусна спиращи сърцето фрагменти на своите пожарникари, употребяващи въже в рядко употребена маневра, с цел да спасят трагично трима хора от горяща постройка в Ню Йорк в петък. Огънят остави един човек погубен и 17 други бяха ранени.

Невероятните фрагменти демонстрират самоуверен пожарникар, висящ на въжето в профил на жилищната постройка в Харлем със избавен гражданин в ръце пушек се издига във въздуха.

Във въздушна сцена, снимана в режим на нощно виждане, могат да се видят по какъв начин пожарникари провеждат дръзката избавителна интервенция на върха на шестетажната постройка на 2 St. Nicholas Place, която включваше пожарникари, хващащи се за единия завършек на въжето до момента в който различен член на екипажа се плъзга по въжето към прозорец, с цел да грабне обезверен гражданин.

„ Нашите членове се прикрепват към въже и по-късно различен член отива към въжето и излиза в профил на постройката, слиза до прозореца и сграбчва индивида, заловен в капан от огъня, FDNY Ръководителят на интервенциите Джон Ходжънс каза по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР