FDNY нареди на целия персонал на пожарната и линейката да

...
FDNY нареди на целия персонал на пожарната и линейката да
Коментари Харесай

FDNY нареди на всички лица, които реагират първи, да се маскират на фона на скока на заразните заболявания

FDNY подреди на целия личен състав на пожарната и колата за спешна помощ да се маскира, до момента в който оказва грижи за пациентите заради огнища на инфекциозни болести, научи The Post.

Директивата за целия департамент, издадена в петък, идва на фона на увеличение на случаите на COVID-19, грип и респираторни вируси, споделиха чиновници.

С неотложно деяние всички, които дават предболнична незабавна помощ в Ню Йорк, би трябвало да носят хирургическа маска, за предпочитане N95.

FDNY последно изискваше маски по време на пандемията COVID-19 при започване на 2020 година, само че смекчи правилото предишния февруари, откакто държавните здравни чиновници стопираха да постановат маски и покривала за лице в здравните заведения.

Новата заповед се ползва за пожарникари, които са сертифицирани за първа помощ, парамедици, незабавни медицински техници и чиновници на коли за спешна помощ доброволци.

Заповедта следва мандат за носене на маски от 1 януари във всичките 11 публични лечебни заведения в Ню Йорк дружно с медицинските к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР